Hé, we zijn aan het verhuizen!

Wat een jaar voor Oven Aan, Kom Eraan! We groeien nu al uit ons jasje en  verhuizen daarom naar een grotere keuken! Ook starten we met een nieuwe chef die full-time en exclusief voor Oven Aan de lekkerste maaltijden gaat bereiden. Ons moederschip blijft de take away aan de Stoofstraat dus daar zien we jullie daar weer op 6 januari voor een gloednieuw en smakelijk 2020! 

Normaal gesproken kun je elke werkdag thuis aanschuiven met een wisselende verse maaltijd! Deze haal je bij ons op, of bezorgen wij met onze bakfiets bij je thuis, ovenklaar.

Maar nu zijn we helaas gesloten en moet je het toch helemaal zelf uitzoeken! Plannen om het centrum van ‘s-Hertogenbosch te bezoeken? Ga dan lekker eten bij EETBAR DIT, drink een borreltje en bestel een hapje hapje bij BUURT, of neem je date mee naar de korte put voor een uitgebreid diner bij LUX.

Hou op met me!

Wil je op de hoogte worden gehouden van alle ontwikkelen in en rondom Oven Aan, Kom Eraan? Volg ons dan op instagram of facebook of schrijf je in voor de mailing met onderstaand formulier.

[contact-form-7 id=”24″ html_class=”default”]

Wat leuk!

Oven aan, kom eraan is een initiatief van De Spijsbereiders en Eetbar Dit.

De Spijsbereiders
Zuid Willemsvaart 95
5211 SC ‘s-Hertogenbosch
KVK 64708020
BTW 855791640B0